Casal de Joves

facebook twitter twitter you tube

Equipament que té per objectiu dinamitzar la població juvenil i per facilitar la seva socialització, el treball en grup i la interacció entre les persones joves de Sant Just Desvern. Espai, també, per fer-hi conferències, tallers, projeccions de cinema, esport, música, festes...

Punt d’Informació Juvenil, PICDES

Servei d’informació que ofereix, mitjançant una atenció personalitzada, informació i orientació sobre tots els temes que interessen als joves. També hi ha un Espai d’Internet, amb ordinadors amb connexió ADSL. També hi ha un punt d'informació a l'IES Sant Just.

Aula d’estudi

És oberta tots els matins i, en èpoques d’exàmens, també a les tardes.

Bucs d’assaig musical

Tres bucs insonoritzats i a disposició dels grups de música de Sant Just.

Viatgeteca

Posa a l’abast dels usuaris un ampli fons documental de guies, dossiers i publicacions d’informació turística.

Ludoteca

Hi ha tennis-taula, jocs de taula, jocs de consola...

Sales de Lloguer

Les sales Utopia, Ovidi Montllor, la tallers i la de reunions estan a disposició tant dels joves com de les entitats, veïnat i professionals per fer-hi activitats a un preu ajustat.

Cursos, tallers, grups oberts i activitats

En col·laboració amb entitats de la població, organitza una programació oberta i innovadora d’activitats formatives i de lleure.

Agenda jove

És bimestral i l’elabora un grup de joves dissenyadors de Sant Just Desvern. Recull les activitats que organitzen les entitats juvenils i les que s’impulsen des del propi Casal.

www.casaldejoves.com

Un lloc on es pot trobar tota la informació referent al Casal de Joves i consultar notícies, adreces i links d'interés. Ofereix també un espai de participació on es recullen les opinions i suggerències dels joves.Av. de la Indústria, 34
08960 Sant Just Desvern
Tel./Fax 93 371 02 52
casaldejoves@santjust.cat

www.casaldejoves.com

Horari:
Dilluns i dimecres matí tancat
Dimarts, Dijous i divendres matí d'11 a 14 h
De dilluns a dissabtre tarda de 17 a 22 h

>